



Early Learning Council Thursday, October 12, 2023 4:00 P.M. – 6:00 P.M.

Facilitator(s): Jenna Sanders Timekeeper: TBD Scribe: Petricia Wright

Location:	IN PERSON ONLY—819 NE Third St, McMinnville		
Dial-In:	N/A		
Attendees: * denotes absent	 Early Learning Council: Amy Egli, Angie Blackwell, Ann Stevenson, Amanda Dallas, Amy Stephens, Danielle Ludwick, Dorie Vickery, Elizabeth Leverich, Jenna Sanders, Jordan Robinson, Kelly Williams, Kourtney Ferrua, Lindsey Manfrin, Margaret (Peg) Miller, M.D., Matthew Kintner, Mindy Larson, Odi Campos, Suey Linzmeier, Tonya Hill, Tonya Coker YCCO Staff: Jenn Richter, Maribel Dobbins, Shealyn Wippert, Camille La Rocca Carrillo, Sean Cavaghan, Petricia Wright 		
Review Materials:	 Agenda September meeting minutes Executive Update Early Learning Update Data Presentation 		
Meeting Norms:	Courtesy: respecting time & each otherCAREAgenda: staying on topicRoles: taking responsibility, prepare by reviewing materialsEvaluation: meeting the goal and following norms		

(A) Action (D) Decision, (I) Informational, (P) Presentation or Handout

Time	Topic(s)	Details / Notes / Action Items	Name
4:00 P.M. (10 mins.)	Welcome	WelcomeAnnouncementsQ&A re: Early Learning Update	Jenna Sanders
4:10 P.M. (15 mins.)	Public Comment		Jenna Sanders
4:25 P.M. (10 mins.)	REALD/SOJI training		Emily Johnson
4:35 P.M. (10 mins.)	Workgroup/ Subcommittee Report Out		Jenna Sanders

4:45 P.M. (10 mins.)	Data Review		Sean Cavaghan
5:55 P.M. (15 mins.)	Break for dinner		
5:10 P.M. (45 mins.)	Data Discussion		Jenna Sanders
5:55 P.M. (5 mins.)	Meeting Wrap-Up	 Create Agenda for the next meeting Reminders: Next meeting date and time Captured Action Items For the Good of the Order 	All
6:00 P.M. (5 mins.)	Adjourn		

Next Early Learning Council : November 9, 2023, 4:00 P.M. – 6:00 P.M.

Full ELC – 4:00 – 4:30 PM

Early Literacy Workgroup – 4:30 – 5:30 PM