



Early Learning Council Thursday, November 10, 2022 4:00 P.M. – 6:00 P.M. Facilitator(s): Jenna Sanders Timekeeper: TBD Scribe: Natalie Walker

| 4.00 F.WI. = 8.00 F.WI.        |   |              | Scribe. Natalle Walker   |  |  |
|--------------------------------|---|--------------|--------------------------|--|--|
| Location: Hybrid               | Zoom: https://zoom.us/j/95521367556 Cell Phone controls   |              | Cell Phone controls:     |  |  |
| YCCO 819 3 <sup>rd</sup> St.   | Meeting ID: 955 2136 7556   |              | Press *6 to mute/unmute  |  |  |
| &                              | Dial in: +1   | 253 215 8782 | Press *9 raise your hand |  |  |
| Dial-In:                       |   |              |                          |  |  |
| Attendees:<br>* denotes absent | <ul> <li>Early Learning Council: Amy Egli, Angie Blackwell, Ann Stevenson, Amanda Dallas, Amy Stephens, Danielle Ludwick, Dorie Vickery, Elizabeth Leverich, Jenna Sanders, Jordan Robinson, Kelly Williams, Kourtney Ferrua, Lindsey Manfrin, Margaret (Peg) Miller, M.D., Mindy Larson, Odi Campos, Suey Linzmeier, Tonya Hill, Tonya Coker</li> <li>YCCO Staff: Jenn Richter, Natalie Walker, Rubit Ramirez, Traci Porter, Camille La Rocca Carrillo, Sean Cavaghan, Larry Soderberg, Seamus McCarthy</li> </ul> |              |                          |  |  |
| Review<br>Materials:           | <ul><li>Agenda</li><li>Minutes, 10/13/22</li></ul>  |              |                          |  |  |
| Meeting Norms:                 | CARE  | <b>e</b> 1   |                          |  |  |

## (A) Action (D) Decision, (I) Informational, (P) Presentation or Handout

| Time                           | Topic(s)                  | Details / Notes / Action Items | Name                              |
|--------------------------------|---------------------------|--------------------------------|-----------------------------------|
| <b>4:00 P.M.</b><br>(5 mins.)  | Welcome                   |                                | Jenna<br>Sanders                  |
| <b>4:05 PM</b><br>(5 mins.)    | Announcements             |                                | Jenn Richter                      |
| <b>4:10 P.M.</b><br>(15 mins.) | Public Comment            |                                | Jenna<br>Sanders                  |
| <b>4:25 P.M.</b><br>(10 mins.) | Early Learning<br>Updates |                                | Jenn Richter                      |
| <b>4:35 PM</b><br>(5 mins.)    | PLC Update                |                                | Beth<br>Leverich/<br>Traci Porter |

| <b>4:55 PM</b><br>(15 mins) | Visioning Work   |   | Jenna<br>Sanders                    |
|-----------------------------|--|---|-------------------------------------|
| <b>5:10 PM</b><br>(45 mins) | Children's<br>Behavioral<br>Health<br>Presentation &<br>Discussion |   | DeAnn Carr<br>(YCCO BH<br>Director) |
| <b>5:55 PM</b><br>(5 mins.) | Meeting<br>Wrap-Up   | <ul> <li>December 8th meeting 4-6 pm</li> </ul> | Jenn Richter                        |

Next Early Learning Council: December 8<sup>th</sup>, 4-6 pm

**Upcoming Meetings:** 

## December

- TIC Parent Education training & consultancy discussion (PCAO & Dr. Amy)
- Latinx ECEC Steering Committee Presentation (Jaime Arredondo, Mike McNally)
- Childcare Taskforce update

## <u>January</u>

• Draft strategic plan (objectives only)