AGENDA



Early Learning Council Thursday, February 9, 2023 5:00 P.M. – 7:00 P.M. Facilitator(s): Jenna Sanders
Timekeeper: TBD
Scribe: Natalie Walker

	1		
Location: Zoom	This meeting is in-person only.		
Dial-In:			
Attendees: * denotes absent	Early Learning Council: Amy Egli, Angie Blackwell, Ann Stevenson, Amanda Dallas, Amy Stephens, Danielle Ludwick, Dorie Vickery, Elizabeth Leverich, Jenna Sanders, Jordan Robinson, Kelly Williams, Kourtney Ferrua, Lindsey Manfrin, Margaret (Peg) Miller, M.D., Matthew Kintner, Mindy Larson, Odi Campos, Russell Mark, Suey Linzmeier, Tonya Hill, Tonya Coker YCCO Staff: Jenn Richter, Natalie Walker, Rubit Ramirez, Traci Porter, Camille La Rocca Carrillo, Sean Cavaghan, Larry Soderberg, Seamus McCarthy Guests:		
Review Materials:	Agenda		
Meeting Norms:	CARE	Courtesy: respecting time & each other Agenda: staying on topic Roles: taking responsibility, prepare by reviewing materials Evaluation: meeting the goal and following norms	

(A) Action (D) Decision, (I) Informational, (P) Presentation or Handout

Time	Topic(s)	Details / Notes / Action Items	Name
5:00 P.M. (5 mins.)	Welcome	Dinner & Conversation	Jenna Sanders
5:30 PM (5 mins.)	Announcements	 PCAO Pilot info session – 2/21 @ 4 pm Kinder readiness slide & survey 	Jenn Richter
5:35 P.M. (15 mins.)	Raise Up Oregon Overview		Jenn Richter
5:50 P.M. (15 mins.)	Small Group Discussion/Problems		All
6:05 P.M. (10 mins.)	Large Group Capture/Problems		Jenn Richter

6:15 PM (30 mins.)	Small Group Discussion/Solutions	All
6:45 PM (10 mins.)	Large Group Capture/ Solutions	Jenn Richter
6:55 PM (5 mins.)	Meeting Wrap-Up	Jenna Sanders
7:00 PM	Adjourn	

Next Early Learning Council: March 9th, 2023, 4:00 - 5:30 PM

Upcoming Meetings:

<u>March</u>

- 1. Executive Update
- 2. Full RUO draft plan review
- 3. Childcare taskforce recommendations
- 4. Strategic plan work

<u>April</u>

1. Strategic plan work

<u>May</u>

<u>June</u>