AGENDA



Early Learning Council Thursday, March 9, 2023 4:00 P.M. – 5:30 P.M. Facilitator(s): Jenna Sanders
Timekeeper: TBD
Scribe: Natalie Walker

Location: Zoom	Join Zoom Meeting		
	https://zoom.	us/j/95521367556	
Attendees: * denotes absent	Early Learning Council: Amy Egli, Angie Blackwell, Ann Stevenson, Amanda Dallas, Amy Stephens, Danielle Ludwick, Dorie Vickery, Elizabeth Leverich, Jenna Sanders, Jordan Robinson, Kelly Williams, Kourtney Ferrua, Lindsey Manfrin, Margaret (Peg) Miller, M.D., Matthew Kintner, Mindy Larson, Odi Campos, Russell Mark, Suey Linzmeier, Tonya Hill, Tonya Coker YCCO Staff: Jenn Richter, Natalie Walker, Rubit Ramirez, Traci Porter, Camille La Rocca Carrillo, Sean Cavaghan, Larry Soderberg, Seamus McCarthy		
Review Materials:	Agenda		
Meeting Norms:	CARE	Courtesy: respecting time & each other Agenda: staying on topic Roles: taking responsibility, prepare by reviewing materials Evaluation: meeting the goal and following norms	

(A) Action (D) Decision, (I) Informational, (P) Presentation or Handout

Time	Topic(s)	Details / Notes / Action Items	Name
4:00 P.M. (5 mins.)	Welcome		Jenna Sanders
4:05 PM (15 mins)	Public Comment		Jenna Sanders
4:20 PM (5 mins.)	Announcements		Jenn Richter
4:25 P.M. (15 mins.)	Executive Update		Seamus McCarthy
4:40 P.M. (5 mins.)	PLC Update		Traci Porter/Beth Leverich
4:45 PM (15 min)	Early Learning Update		Jenn Richter

5:00 PM (25 mins.)	Strategic Plan Work	School readiness & kinder transition strategies	Jenn Richter
5:25 PM (5 mins.)	Meeting Wrap-Up	Review action items Agenda items for 4/13 P-3 partners, please stay for 15 minutes	Jenna Sanders
5:30 PM (15 min)	P-3 Kinder Registration Discussion		Jenn Richter

Next Early Learning Council: April 13th, 2023, 4:00 - 5:30 PM

Upcoming Meetings:

<u>April</u>

Strategic plan work – Family Stability/System Alignment

<u>May</u>

Strategic Plan work – TIC/Equity Lens/Mission & Vision wrap-up

<u>June</u>

Strategic Plan work – outcomes/funding sources