## **AGENDA**



Early Learning Council Thursday, June 8, 2023 4:00 P.M. – 5:30 P.M. Facilitator(s): Jenna Sanders
Timekeeper: TBD
Scribe: Petricia Wright

4.00 i iiii. 0.00 i iiii.		Conso. I danoid Wilgin	
Location: Zoom	Join Zoom Meeting		
	https://zoom.us/j/95521367556		
Attendees: * denotes absent	Early Learning Council: Amy Egli, Angie Blackwell, Ann Stevenson, Amanda Dallas, Amy Stephens, Danielle Ludwick, Dorie Vickery, Elizabeth Leverich, Jenna Sanders, Jordan Robinson, Kelly Williams, Kourtney Ferrua, Lindsey Manfrin, Margaret (Peg) Miller, M.D., Matthew Kintner, Mindy Larson, Odi Campos, Russell Mark, Suey Linzmeier, Tonya Hill, Tonya Coker  YCCO Staff: Jenn Richter, Natalie Walker, Rubit Ramirez, Traci Porter, Camille La Rocca Carrillo, Sean Cavaghan, Larry Soderberg, Seamus McCarthy, Petricia Wright, Shanna Moon		
Review Materials:	<ul><li>Agenda</li><li>May meeting minutes</li></ul>		
Meeting Norms:	CARE	Courtesy: respecting time & each other Agenda: staying on topic Roles: taking responsibility, prepare by reviewing materials Evaluation: meeting the goal and following norms	

## (A) Action (D) Decision, (I) Informational, (P) Presentation or Handout

Time	Topic(s)	Details / Notes / Action Items	Name
<b>4:00 P.M.</b> 5 mins	Welcome		Jenna Sanders
<b>4:05 PM</b> 15 mins	Public Comment		Jenna Sanders
<b>4:20 PM</b> 5 mins.	Announcements		Jenn Richter
<b>4:25 P.M.</b> 5 mins.	PLC Update		Traci Porter/ Beth Leverich
<b>4:30 P.M.</b> 25 mins.	Childcare Expansion Presentation		Sean Cavaghan/ Jenn Richter/ Jenna Sander

<b>4:55 PM</b> 30 mins.	Mission & Vision	Jenn Richter
<b>5:25 PM</b> 5 mins.	Meeting Wrap-Up	Jenna Sanders
5:30 PM	Adjourn	Jenna Sanders

Next Early Learning Council: August 10th, 2023, 4:00 – 5:30 PM

**Upcoming Meetings:** 

<u>July</u>

No meeting

## **August**

Parent Education discussion Full strategic plan review