



Early Learning Council Thursday, August 10, 2023 4:00 P.M. – 6:00 P.M. Facilitator(s): Jenna Sanders Timekeeper: TBD Scribe: Petricia Wright

Location:	IN PERSON ONLY			
Attendees: * denotes absent	 Early Learning Council: Amy Egli, Angie Blackwell, Ann Stevenson, Amanda Dallas, Amy Stephens, Danielle Ludwick, Dorie Vickery, Elizabeth Leverich, Jenna Sanders, Jordan Robinson, Kelly Williams, Kourtney Ferrua, Lindsey Manfrin, Margaret (Peg) Miller, M.D., Matthew Kintner, Mindy Larson, Odi Campos, Russell Mark, Suey Linzmeier, Tonya Hill, Tonya Coker YCCO Staff: Jenn Richter, Rubit Ramirez, Traci Porter, Camille La Rocca Carrillo, Sean Cavaghan, Larry Soderberg, Seamus McCarthy, Petricia Wright, Shanna Moon 			
Review Materials:	 Agenda June meeting minutes ELH Update 			
Meeting Norms:	Courtesy: respecting time & each otherCAREAgenda: staying on topicRoles: taking responsibility, prepare by reviewing materialsEvaluation: meeting the goal and following norms			

(A) Action (D) Decision, (I) Informational, (P) Presentation or Handout

Time	Topic(s)	Details / Notes / Action Items	Name
4:00 P.M. 5 mins	Welcome		Jenna Sanders
4:05 PM 15 mins	Public Comment		Jenna Sanders
4:20 PM 5 mins.	Announcements		Jenn Richter
4:25 PM 10 mins	Parent Education Opportunities		Traci Porter
4:35 PM 15 mins	CCR&R Advisory		Jenna Sanders
4:50 PM 10 mins	Break for dinner		

5:00 PM	ELC Restructuring		
5:55 PM	Meeting Wrap-Up	Review action itemsAgenda items for 9/14	Jenna Sanders
6:00 PM	Adjourn		Jenna Sanders

Next Early Learning Council: September 14th, 2023, 4:00 – 4:30 – ALL; 4:30 - 5:30 PM – P-3 Workgroup – REMOTE ONLY

Upcoming Meetings:

- Parent Survey Presentation & Discussion
- Work group report outs & discussion items
- Data presentation
- REALD/SOJI training (October)
- Obj 2 strategic plan approval (November)