



Early Learning Council Thursday, February 10, 2022 4:00 P.M. – 5:30 P.M. Facilitator(s): Jenna Sanders Timekeeper: TBD Scribe: Natalie Walker

| 4.00 F.IVI. – 5.50 F.IVI.      |   | Scribe. Natalle Walker           |  |
|--------------------------------|---|----------------------------------|--|
| Location:                      | Zoom: https://zoom.us/j/95521367556   | Cell Phone controls:             |  |
|                                | Meeting ID: <mark>955 2136 7556</mark>  | Press *6 to mute/unmute          |  |
| Dial-In:                       | Dial in: +1 253 215 8782  | Press *9 raise your hand         |  |
| Attendees:<br>* denotes absent | <ul> <li>Early Learning Council: Amy Egli, Angie Blackwell, Ann Stevenson, Ashley Beavers, Amanda Dallas, Danielle Ludwick, Ian Bergmann, Jen Schulze, Jenna Sanders, Jordan Robinson, Kelly Williams, Kourtney Ferrua, Lindsey Manfrin, Margaret (Peg) Miller, M.D., Michael Finlay, Mindy Larson, Odi Campos, Suey Linzmeier, Teressa DiAndrea, Tonya Hill, Tracy Taylor-Duffy</li> <li>Guests: Amanda Lamb, Ann Ziehl, Elide Sanchez Rivera, Nicole Hyatt, Rosa Garcia-Moreno, Russell Mark, Tim Murphy</li> <li>YCCO Staff: Jenn Richter, Natalie Walker, Rubit Ramirez, Keisha Brewster, Traci Porter, Larry Soderberg, Seamus McCarthy</li> </ul> |                                  |  |
| Review<br>Materials:           | <ul> <li>Agenda</li> <li>Minutes from December 2021</li> <li>Parent Engagement flyer</li> <li>KPI Pilot Project one-pager</li> <li>Final workplan</li> </ul>  |                                  |  |
| Meeting Norms:                 | Courtesy: respecting time & Courtesy: respecting time & Agenda: staying on topic Roles: taking responsibility, Evaluation: meeting the goal   | , prepare by reviewing materials |  |

## (A) Action (D) Decision, (I) Informational, (P) Presentation or Handout

| Time                         | Topic(s)                 | Details / Notes / Action Items                                     | Name             |
|------------------------------|--------------------------|--|------------------|
| <b>4:00 P.M.</b> (5 mins.)   | Welcome                  |  | Jenna<br>Sanders |
| <b>4:05 PM</b> (25 mins.)    | Announcements            | <ul> <li>New staff</li> <li>Parent engagement promotion</li> </ul> | Jenn Richter     |
| <b>4:15 P.M.</b> (15 mins.)  | Public Comment           |  | Jenna<br>Sanders |
| <b>4:30 PM</b><br>(15 mins.) | Early Learning<br>Update |  | Jenn Richter     |

| <b>4:45 P.M.</b><br>(10 mins.) | KPI Pilot<br>Discussion &<br>Approval    |   |  |
|--------------------------------|--|---|--|
| <b>4:55 P.M.</b><br>(10 mins.) | Service<br>Integration Year<br>in Review |   | Rubi<br>Ramirez/<br>Keisha<br>Brewster |
| <b>5:05 P.M.</b><br>(20 mins.) | Community<br>Health<br>Assessment        |   | Emily<br>Johnson                       |
| <b>5:25 P.M.</b><br>(5 mins.)  | Meeting<br>Wrap-Up                       | P-3 partners, please stay for a few minutes to select our kinder registration date. | All                                    |

Next Early Learning Council: March 10, 2022, 4:00 P.M. – 5:30 P.M.