



Early Learning Council Thursday, March 10, 2022 4:00 P.M. – 5:30 P.M. Facilitator(s): Jenna Sanders Timekeeper: TBD Scribe: Natalie Walker

4.00 P.WI 5.30 P.W	1.		Scribe. Natalle Walker		
Location:	Zoom: https://zoom.us/j/	<u>95521367556</u>	Cell Phone controls:		
	Meeting ID: 955 2136 75	<mark>56</mark>	Press *6 to mute/unmute		
Dial-In:	Dial in: +1 253 215 8782		Press *9 raise your hand		
Attendees: * denotes absent	<ul> <li>Early Learning Council: Amy Egli, Angie Blackwell, Ann Stevenson, Ashley Beavers, Amanda Dallas, Danielle Ludwick, Ian Bergmann, Jen Schulze, Jenna Sanders, Jordan Robinson, Kelly Williams, Kourtney Ferrua, Lindsey Manfrin, Margaret (Peg) Miller, M.D., Michael Finlay, Mindy Larson, Odi Campos, Suey Linzmeier, Teressa DiAndrea, Tonya Hill, Tracy Taylor-Duffy</li> <li>Guests: Joyce Stone, Terry Santini, Adam Rodakowski</li> <li>YCCO Staff: Jenn Richter, Natalie Walker, Rubit Ramirez, Keisha Brewster, Traci Porter, Larry Soderberg, Seamus McCarthy</li> </ul>				
Review Materials:	<ul> <li>Agenda</li> <li>Minutes from February 2021</li> <li>•</li> </ul>				
Meeting Norms:	CARE Agenda: s Roles: tak	respecting time & each staying on topic ting responsibility, prepa n: meeting the goal and	are by reviewing materials		

## (A) Action (D) Decision, (I) Informational, (P) Presentation or Handout

Time	Topic(s)	Details / Notes / Action Items	Name
<b>4:00 P.M.</b> (5 mins.)	Welcome		Jenna Sanders
<b>4:05 PM</b> (25 mins.)	Announcements		Jenn Richter
<b>4:15 P.M.</b> (15 mins.)	Public Comment		Jenna Sanders
<b>4:30 PM</b> (15 mins.)	Early Learning Update		Jenn Richter
<b>4:45 P.M.</b> (25 mins.)	Community Information Exchange		Joyce Stone

<b>5:10 P.M.</b> (15 mins.)	Oregon Kinship Navigator Presentation	Terry Santini/ Adam Rodakowski
<b>5:25 P.M.</b> (5 mins.)	Meeting Wrap-Up	All

Next Early Learning Council: April 14, 2022, 4:00 P.M. – 5:30 P.M.