



Early Learning Council Thursday, August 11, 2022 4:00 P.M. – 5:30 P.M. Facilitator(s): Jenna Sanders Timekeeper: TBD Scribe: Natalie Walker

Location:	Zoom: https	://zoom.us/j/95521367556	Cell Phone controls:		
	Meeting ID:	<mark>955 2136 7556</mark>	Press *6 to mute/unmute		
Dial-In:	Dial in: +1 2	253 215 8782	Press *9 raise your hand		
Attendees: * denotes absent	<ul> <li>Early Learning Council: Amy Egli, Angie Blackwell, Ann Stevenson, Amanda Dallas, Danielle Ludwick, Jenna Sanders, Jordan Robinson, Kelly Williams, Kourtney Ferrua, Lindsey Manfrin, Margaret (Peg) Miller, M.D., Michael Finlay, Mindy Larson, Odi Campos, Suey Linzmeier, Tonya Hill, Tracy Taylor-Duffy</li> <li>YCCO Staff: Jenn Richter, Natalie Walker, Rubit Ramirez, Keisha Brewster, Traci Porter, Camille La Rocca Carrillo, Larry Soderberg, Seamus McCarthy, Shannon Buckmaster</li> </ul>				
Review Materials:	<ul> <li>Agenda</li> <li>Minutes, 5/12/22</li> <li>Financials overview</li> </ul>				
Meeting Norms:	CARE	Courtesy: respecting time & Agenda: staying on topic Roles: taking responsibility, Evaluation: meeting the goa	prepare by reviewing materials		

## (A) Action (D) Decision, (I) Informational, (P) Presentation or Handout

Time	Topic(s)	Details / Notes / Action Items	Name
<b>4:00 P.M.</b> (5 mins.)	Welcome		Jenna Sanders
<b>4:05 PM</b> (5 mins.)	Announcements		Jenn Richter
<b>4:10 P.M.</b> (15 mins.)	Public Comment		Jenna Sanders
<b>4:25 PM</b> (5 mins.)	Introducing Development Director		Shannon Buckmaster
<b>4:30 PM</b> (5 mins.)	Parent Engagement Update		Traci Porter

<b>4:35 P.M.</b> (10 mins.)	Early Learning Updates		Jenn Richter
<b>4:45 P.M.</b> (15 mins.)	ELH Finances		Jenn Richter
<b>5:00 P.M.</b> (25 mins.)	Kinder readiness Metric	<ul> <li>What are the barriers to accessing social- emotional supports, especially for those with complex needs?</li> <li>What are our opportunities that we could build on to expand access to supports?</li> <li>Where could we get impact quickly?</li> <li>What would we need to reach longer term impacts?</li> </ul>	
<b>5:25 P.M.</b> (5 mins.)	Meeting Wrap-Up	<ul> <li>October meeting in person at YCCO, dinner provided, 4-7 pm</li> <li>Extending ELC to 6 pm Sept &amp; Nov</li> <li>P-3 Partners, please stay for a few minutes to discuss 2022-23 professional development.</li> </ul>	All

Next Early Learning Council: September 8, 4-6 pm