



Early Learning Council Thursday, September 8, 2022 4:00 P.M. – 6:00 P.M. Facilitator(s): Jenna Sanders Timekeeper: TBD Scribe: Natalie Walker

| Location: Hybrid | Zoom: https | ://zoom.us/j/95521367556 | Cell Phone controls: | | |
|--------------------------------|---|----------------------------|--------------------------|--|--|
| YCCO 819 3 rd St. | Meeting ID: | <mark>955 2136 7556</mark> | Press *6 to mute/unmute | | |
| & | Dial in: +12 | 253 215 8782 | Press *9 raise your hand | | |
| Dial-In: | | | | | |
| Attendees: * denotes absent | Early Learning Council: Amy Egli, Angie Blackwell, Ann Stevenson, Amanda Dallas, Danielle Ludwick, Jenna Sanders, Jordan Robinson, Kelly Williams, Kourtney Ferrua, Lindsey Manfrin, Margaret (Peg) Miller, M.D., Michael Finlay, Mindy Larson, Odi Campos, Suey Linzmeier, Tonya Hill, Tracy Taylor-Duffy YCCO Staff: Jenn Richter, Natalie Walker, Rubit Ramirez, Keisha Brewster, Traci Porter, Camille La Rocca Carrillo, Larry Soderberg, Seamus McCarthy | | | | |
| Review Materials: | Agenda Minutes, 5/12/22 | | | | |
| Meeting Norms: | CARE | 0 | | | |

(A) Action (D) Decision, (I) Informational, (P) Presentation or Handout

| Time | Topic(s) | Details / Notes / Action Items | Name |
|--------------------------------|------------------------------|--------------------------------|------------------|
| 4:00 P.M. (5 mins.) | Welcome | | Jenna Sanders |
| 4:05 PM (5 mins.) | Announcements | | Jenn Richter |
| 4:10 P.M. (15 mins.) | Public Comment | | Jenna Sanders |
| 4:25 PM (5 mins.) | PLC Update | | Traci Porter |
| 4:25 PM (25 mins.) | Data Review | | EL Team |
| 4:50 PM (25 mins.) | Data Discussion | | Jenna Sanders |
| 5:15 PM (20 mins.) | Set up strategic planning | | Jenn Richter |

| 5:35 PM | Discussion: | | Jenna |
|------------------|-------------|--|---------|
| (20 mins.) | ELC Focus | | Sanders |
| 5:55 P.M. | Meeting | October meeting in person at YCCO, | All |
| (5 mins.) | Wrap-Up | dinner provided, 4-7 pm November meeting 4-6 pm | |

Next Early Learning Council: October 13, 4-6 pm