AGENDA



Early Learning Council Thursday, October 13, 2022 4:00 P.M. – 7:00 P.M. Facilitator(s): Jenna Sanders
Timekeeper: TBD
Scribe: Natalie Walker

Location:	Zoom: https://	zoom.us/j/95521367556	Cell Phone controls:	
	Meeting ID: 95	5 <mark>5 2136 7556</mark>	Press *6 to mute/unmute	
Dial-In:	Dial in: +1 25	3 215 8782	Press *9 raise your hand	
Attendees: * denotes absent	Early Learning Council: Amy Egli, Angie Blackwell, Ann Stevenson, Amanda Dallas, Amy Stephens, Danielle Ludwick, Dorie Vickery, Jenna Sanders, Jordan Robinson, Kelly Williams, Kourtney Ferrua, Lindsey Manfrin, Margaret (Peg) Miller, M.D., Mindy Larson, Odi Campos, Suey Linzmeier, Tonya Hill, Tracy Taylor-Duffy YCCO Staff: Jenn Richter, Natalie Walker, Rubit Ramirez, Traci Porter, Camille La Rocca Carrillo, Larry Soderberg, Seamus McCarthy			
Review Materials:	 Agenda Minutes, 9/8/22 FWA/Compliance/Conflict of Interest training materials & attestation Community Baby Shower invitation Swag Night flyer 			
Meeting Norms:	CARE	Courtesy: respecting time & each Agenda: staying on topic Roles: taking responsibility, prepa Evaluation: meeting the goal and	re by reviewing materials	

(A) Action (D) Decision, (I) Informational, (P) Presentation or Handout

Time	Topic(s)	Details / Notes / Action Items	Name
4:00 P.M. (5 mins.)	Welcome		Jenna Sanders
4:05 PM (5 mins.)	Announcements	Community Baby ShowerSwag Night	Jenn Richter
4:10 P.M. (15 mins.)	Public Comment		Jenna Sanders
4:25 P.M. (10 mins.)	Early Learning Updates	 New staff FWA/Conflict of Interest PSP expansion & process Childcare taskforce update RFP approvals 	Jenn Richter

4:35 PM (5 mins.)	PLC Update		Traci Porter
4:40 PM (15 mins.)	Executive Update		Seamus McCarthy
4:55 PM (15 mins)	Visioning Exercise		Jenna Sanders
5:10 PM (5 mins)	Laying the Stage		Jenn Richter
5:15 PM (30 mins.)	CCR&R Advisory		S Vandehey/ J. Sanders
5:45 PM (10 mins.)	Break & Food		Jenn Richter
5:55 PM (50 mins.)	Strategic Planning Discussions		Jenna Sanders
6:45 PM (15 mins.)	Meeting Wrap-Up	Mission/vision recapNovember 10th meeting 4-6 pm	Jenn Richter

Next Early Learning Council: November 10, 4-6 pm