## **AGENDA**



Early Learning Council Thursday, April 11, 2024 4:00 P.M. – 5:30 P.M. Facilitator(s): Jenna Sanders
Timekeeper: Jennifer Laine
Scribe: Petricia Wright

Location:	IN PERSON ONLY				
Dial-In:					
Attendees: * denotes absent	Early Learning Council: Amy Egli, Ann Stevenson, Amy Stephens, Danielle Ludwick, Elizabeth Leverich, Jenna Sanders, Kelly Williams, Kourtney Ferrua, Lindsey Manfrin, Mindy Larson, Suey Linzmeier, Tonya Hill, Jillian Daley, Angie Blackwell, Amanda Dallas, Dorie Vickery, Jordan Robinson, Margaret (Peg) Miller M.D., Matthew Kintner, Odi Campos, Tonya Coker, Sarah Frost  YCCO Staff: Jennifer Laine, Maribel Dobbins, Shealyn Wippert, Camille La Rocca Carrillo, Sean Cavaghan, Petricia Wright				
Review Materials:	<ul> <li>Agenda</li> <li>Early Learning Update (pending)</li> <li>Executive Update</li> <li>Draft Strategic Plan</li> </ul>				
Meeting Norms:	Courtesy: respecting time & each other  CARE Agenda: staying on topic Roles: taking responsibility, prepare by reviewing materials Evaluation: meeting the goal and following norms				

## (A) Action (D) Decision, (I) Informational, (P) Presentation or Handout

Time	Topic(s)	Details / Notes / Action Items	Name
<b>4:00 P.M.</b> (5 mins.)	Welcome	<ul><li>Welcome</li><li>Announcements</li><li>Q&amp;A re: Early Learning Update</li></ul>	Danielle Ludwick
<b>4:05 P.M.</b> (15 mins.)	Public Comment		Danielle Ludwick
<b>4:20 P.M.</b> (30 mins.)	OHEC discussion		Jennifer Laine
<b>4:50 P.M.</b> (40 mins.)	Social Emotional Metric Discussion		Tyler Hartman/ Christine House

<b>5:30 P.M.</b> (10 mins.)	Break for dinner		Danielle Ludwick
<b>5:40 P.M.</b> (20 mins.)	Workgroup updates	<ul> <li>Early Literacy Workgroup &amp; Plan approval (Jenn)</li> <li>P3 Workgroup (Jenn)</li> <li>FamilyCore Leadership Team</li> <li>FWC (Lindsey)</li> <li>CPW (Lindsey)</li> </ul>	Jenna Sanders
<b>6:00 P.M.</b> (55 mins.)	Strategic Planning	<ul><li>Communities not yet engaged</li><li>TIC &amp; Equity</li></ul>	Jenna Sanders
<b>6:55 P.M.</b> (5 mins.)	Meeting Wrap-Up	<ul> <li>Create Agenda for the next meeting</li> <li>Reminders: <ul> <li>Next meeting date and time</li> <li>Captured Action Items</li> </ul> </li> <li>For the Good of the Order</li> </ul>	All
7:00 P.M.	Adjourn		