



## ELC & P-3 Workgroup Thursday, March 14 2024 4:00 P.M. – 5:30 P.M.

Facilitator(s): Danielle Ludwick Timekeeper: TBD Scribe: Petricia Wright

	-		
Location:	Join Zoom Meeting		
	https://zoom.us/j/95521367556		
Dial-In:			
Attendees: * denotes absent	<ul> <li>Early Learning Council: Amy Egli, Ann Stevenson, Amy Stephens, Danielle Ludwick, Elizabeth Leverich, Jenna Sanders, Kelly Williams, Kourtney Ferrua, Lindsey Manfrin, Mindy Larson, Suey Linzmeier, Tonya Hill, Jillian Daley, Angie Blackwell, Amanda Dallas, Dorie Vickery, Jordan Robinson, Margaret (Peg) Miller M.D., Matthew Kintner, Odi Campos, Tonya Coker, Sarah Frost</li> <li>YCCO Staff: Jennifer Laine, Maribel Dobbins, Shealyn Wippert, Camille La Rocca Carrillo, Sean Cavaghan, Petricia Wright</li> </ul>		
Review Materials:	<ul> <li>ELC agenda</li> <li>February Minutes</li> <li>Early Learning Update</li> <li>Executive Update</li> </ul>		
Meeting Norms:	Courtesy: respecting time & each otherCAREAgenda: staying on topicRoles: taking responsibility, prepare by reviewing materialsEvaluation: meeting the goal and following norms		

## (A) Action (D) Decision, (I) Informational, (P) Presentation or Handout

Time	Topic(s)	Details / Notes / Action Items	Name
<b>4:00 P.M.</b> (5 mins.)	Welcome	<ul> <li>Welcome</li> <li>Announcements         <ul> <li>Bridges to the Future</li> <li>RFP opens 3/15</li> <li>DV training 3/17</li> </ul> </li> </ul>	Danielle Ludwick
<b>4:05 P.M.</b> (25 mins.)	Early Learning Strategic Plan Survey		Jennifer Laine/ Jenna Sanders
<b>4:30 P.M.</b> (15 mins.)	Kinder Registration Promotion	<ul><li>Review MAC material</li><li>Plan webpage content</li></ul>	Jennifer Laine

<b>4:45 P.M.</b> (15 mins.)	Screenings/ Services at Kinder Reg	<ul> <li>Who should be invited?</li> <li>What schools should be prioritized for agencies that can't be everywhere?</li> </ul>	Jennifer Laine
<b>5:05 P.M.</b> (10 mins.)	Info Sharing with ELH	<ul> <li>Any anticipated challenges we need to address?</li> </ul>	Jennifer Laine
<b>5:15 P.M.</b> (20 mins.)	Engaging Younger Siblings	<ul> <li>Develop a plan to share contact info with Hub in exchange for gift and resource materials</li> <li>Optional consent to add to mailing list</li> </ul>	Jennifer Laine
<b>5:25 P.M.</b> (5 mins.)	Meeting Wrap-Up	<ul> <li>ELC Strategic Planning Extended Meeting on April 11<sup>th</sup>, 4-7 pm, dinner provided</li> <li>For the Good of the Order</li> </ul>	All
5:30 P.M.	Adjourn		