



Early Learning Council Thursday, February 13, 2025 4:00 P.M. – 5:30 P.M.

4.00 F.IVI. = 5.30 F.IVI.				
Location:	We will be meeting in person at 819 NE Third Street in McMinnville. If you ill or otherwise unable to be in person, please join us on zoom here:			
	https://zoom.	us/j/95521367556		
Dial-In:	+1 253 215 8	782 US (Tacoma)		
Attendees: * denotes absent	 Early Learning Council: Amanda Lamb, Amy Egli, Ann Stevenson, Amy Stephens, Alejandra Marquez, DawnDee Walraven, Jenna Sanders, Kelly Williams, Kourtney Ferrua, Lindsey Manfrin, Mindy Larson, Suey Linzmeier, Tonya Hill, Amanda Dallas, Dorie Vickery, Jordan Robinson, Margaret (Peg) Miller M.D., Matthew Kintner, Odi Campos, Tonya Coker, Sarah Frost YCCO Staff: Jennifer Laine, Maribel Dobbins, Shealyn Wippert, Sean Cavaghan, Julia Peralta, Petricia Wright 			
Review Materials:	 Agenda Early Learning Update YCCO Year-End Executive Brief Yamhill County Upstream Initiative CSM SB 695 ECCC Legislative Priorities 			
Meeting Norms:	CARE	Courtesy: respecting time & each other Agenda: staying on topic Roles: taking responsibility, prepare by reviewing materials Evaluation: meeting the goal and following norms		

(A) Action (D) Decision, (I) Informational, (P) Presentation or Handout

Time	Topic(s)	Details / Notes / Action Items	Name
4:00 P.M. (15 mins.)	Welcome	 Welcome Announcements Public Comment Q&A re: Early Learning Update 	Jenna Sanders

4:05 PM (15 mins.)	Public Comment		
4:20 PM (10 mins.)	Follow up	Social Media & ScreensKinder registration	Jennifer Laine
4:30 PM (10 mins.)	Legislative Update		Dan Cushing
4:40 PM (15 mins.)	Upstream Initiative Legislative Concept		Gov. Kitzhaber
4:55 PM (15 mins.)	SE Metric Action Plan		Tyler Hartman
5:10 PM (15 mins.)	Understanding School Nutrition		Lindsey Manfrin
5:25 P.M. (5 mins.)	Meeting Wrap-Up	 Reminders: Captured Action Items For the Good of the Order 	All
5:30 P.M.	Adjourn		